DIGITALITZA'T PLUS

Vols augmentar la productivitat del teu negoci i guanyar visibilitat? T'agradaria ser més competitiu al mercat i augmentar les teues vendes i beneficis? Tot això i més es pot aconseguir amb la digitalització de la teua empresa. Inscriu-te ara al programa Vinaròs Digitalitza't Plus i suma't a la xarxa!

Màxim de 18 empreses. Només negocis amb seu social o activitat a Vinaròs.
Inscripcions obertes fins al 24 de maig de 2023.

Estratègia de negoci

Amb una estratègia digital ben definida i elaborada aconseguiràs més fàcilment els teus objectius.

Presència digital

Guanya visibilitat establint una estratègia de comunicació externa d'alt impacte per als teus clients.

Millora de la productivitat

No es tracta de treballar més,
es tracta de treballar de forma
més intel·ligent.

Increment dels beneficis

Guanyaràs més amb una estratègia digital que simplifique i automatitze el procés de venda.

Formulari d'inscripció

Tallers formatius d'immersió real

Tallers pràctics i presencials amb els quals aprendràs a dissenyar el futur digital de la teua empresa.

Pla de progrés professional

Maig 2023

Crearem una estratègia d'actuació i t'ajudarem a definir i marcar els teus objectius professionals des de l'essència de la teua persona.

Disseny de marca digital

Juny 2023

Aprendràs a diferenciar-te i a transmetre el teu valor creant una estratègia centrada en les necessitats dels teus clients.

Mapa de posicionament digital

Juny 2023

Estudiarem la presència digital dels teus competidors i aprendràs a saber posicionar-te en els nínxols de major rendabilitat.

Creació de presència digital

Juliol 2023

En aquesta sessió elaborarem un pla de visibilitat i presència digital per fer que els teus clients et troben d'una forma òptima i eficient.

Pla de progrés comercial

Setembre 2023

Dominaràs el procés de venda digital i les diferents fases de la venda des del punt de vista de la psicologia sota el concepte H2H.

Gestió de la experiència del client

Octubre 2023

Aprendràs a crear un mapa d'impacte per al teu negoci i enamorar als teus clients.

Diagnòstic de situació

Tindràs accés a sessions individuals amb el nostre equip d'experts en els quals elaborarem un diagnòstic de la situació actual de la teua empresa i el seu grau de digitalització.

Amb els resultats obtinguts, crearem una estratègia personalitzada per al teu negoci amb accions concretes per a dur a terme i obtindre resultats respecte als teus propis objectius, amb recomanacions fetes expressament per a tu i per a ajudar-te a augmentar les teues vendes i els teus beneficis.

Acompanyament

Rebràs assessorament tècnic altament qualificat per part del nostre equip d'experts que t'ajudaran, mitjançant sessions individuals, a desenvolupar el teu pla d'acció i portar a terme les diferents iniciatives per a digitalitzar la teua empresa.

A més, analitzarem els resultats obtinguts per aquestes iniciatives i podràs valorar en primera persona l'impacte positiu que l'ús de les TIC i la digitalització té sobre el compte de resultats del teu negoci.

Equip docent

Coneix els experts que t'acompanyaran en el procés de digitalització de la teua empresa.

David M. Calduch

Consultor en Social Selling i estratega digital

Expert consultor en projectes de tranformació digital, venda social i estratègia digital. Emprenedor i directiu que cobreix les àrees de direcció, màrqueting, recursos humans, vendes i ambaixadors de marca. És ponent TEDx, autor de quatre llibres i experimentat docent.

Antonio Beltrán

Psicòleg organitzacional

Psicòleg de les Organitzacions i del Treball amb més de 30 anys d'experiència professional, ha assessorat i acompanyat més de 300 pimes, entitats del tercer sector, centres educatius, institucions i grans empreses a aconseguir els seus objectius.

Organitza